pondelok 9. februára 2015

Buchta Cake


1. Nalámeme várovú alebo inú horkú čokoládu tak 30deka a maslo rovnakej hmotnosti.
2. Necháme rozpustiť vo vodnom kúpeli. Aj so smotanou na šlahanie (30%-to neni obsah alkoholu kto by nevedel) a asi 10dag cukru.
3. Vedla v miske vyšlaháme tak 5-6 vajec, na velkosti záleží :P
4. Rozpustené a nie moc horúce čoko vlievame postupne do vajek. Pozor nech sa nám nezgrcnú od toho tepla na očokoládovanú omeletu (preto to nesmie byť vrelé).
5. Sladká kalorická nádhera. 
6. Vlejeme do vymastenej formy a pečeme tak polhoďku pri 180°C a necháme ešte 2 hoďky vychladnúť.
7. Mascarpone, trocha cukru, trocha citróna, trocha arómy (asi vanilková).
8. Patlala-patlala navrch.
9. Odekorovať orechami, granátovým jablkom alebo čímkolvek. Skladujeme v chladničke (zaručujem, že sa po tom zapráši, takže nebude čo skladovať) ;)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára