pondelok 9. februára 2015

Mäsový závin



1. Nejaký druh zbytkového cesta z múky, vajec, masla a bohviečoho ešte. Také cestovinové dačo bez prášku na pečenie.
2. Klasika, brokoko na pare.
3. Mletá masso, korenie všeho druhu podla chuti. Sol, pepř, chilli, bazalka/tymián/rozmarín...
4. Upečené.
5. K vianociam si (ne)prosím valček. Takto to má väčšie čaro. Ideálna je na to aj tak flaša od vína.
6. Cesto naplníme massovou zmesou.
7. A keďže je to závin, tak zavinieme.
8. Nasucho na panvici necháme opieť dozlatovočerna. Netreba dlho, masso je už aj tak urobené.
9. Hotof. Podávame s kepučom, jogurtom, čo máme chladničke.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára