- Vykonáme nákup. Potraviny označíme centrofixkou, aby nám ich nejakí žraloci omylom nezožrali
- Syr a šunčič nakrájame na hrubšie plátky.
- Malé maslo vymiešame so solou, pepřom a bylinami podla vlastného uváženia.
- Peceň nakrájame na šachovnicu.
- Pomocou nožíčkov vymažeme vypracovaným zmäknutým maslom.
- Pozdĺžne medzery vyplníme syrom a šunkou. Diery si otvárame párom príborových nožov.
- Chlebä obalíme alobalom a vložíme do vyhriatej rúry (170°C) a necháme ho tam tak 20 minút.
- Pred dopečením alobal dáme preč a necháme v trúbe dojsť ešte tak 10 minút.
- Neporcujeme, každému dáme po vidličke a necháme ich to sprasiť na posedenie. Hodí sa k tomu pivo, nealko je neprípustné.
...alebo Varíme s Vraždou ;) Obsahuje recepty na jedlá rýchle, zdravé, mastné, nízkonákladové, nenáročné, z intrákovej platničky alebo domácej trúby. (Alergény: môže obsahovať nespisovné slová, interný humor a prvky ortodoxnej nitránčiny)
streda 19. februára 2014
Adin chlebä
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára