- O polnoci narúbeme kilo cibule na kocečky.
- Kilo a pól krumplí očistíme a nakrájame na kocky.
- Deflorujeme kilo a pól bravčového. Rovnako ako predošlé položky aj to skončí na kocky.
- Rajčiny nakrájame.
- Papriku nakrájame.
- Vytasíme najvačší hrnec. Zistíme, že na to množstvo ingrediencií je to málo. Dáme ďalší. Aj to je málo. Tak do tretice šecko dobré.
- Takže prvá ide cibula. Na oleji ju osmažíme do sklovita.
- Pridáme masso a necháme ho prepiecť.
- Podlejeme vodou.
- Pridáme viac vody a zemáky.
- Potom papriku.
- Budeme koreniť: sol, pepř, marijánka, chilli a podobne.
- Dáme rajčiny. Podla možností ešte prisypávame korenie. Podlievame pivom.
- Dve hodiny v noci. Hotovo. Zlava: viac chilli, akurát, viac pepřu.
- Mňááááááám!!
...alebo Varíme s Vraždou ;) Obsahuje recepty na jedlá rýchle, zdravé, mastné, nízkonákladové, nenáročné, z intrákovej platničky alebo domácej trúby. (Alergény: môže obsahovať nespisovné slová, interný humor a prvky ortodoxnej nitránčiny)
streda 19. februára 2014
Polnočný guláš na tri spósoby
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára