- Nakoreníme masso (pepř, semiačka koriandru, tymián, olej).
- Narúbeme reďkofku a cibulku, alebo čokolvek doma máme.
- Dostaneme tie červené veci z granátového jablka. Použijeme na to fintu fň: prekrojíme ho na polovicu, jak je na obrázku chytíme do paprče a poklepávaním noža po šupe budú vypadávať do misky pod. Jednoduché, rýchle a človek tou červenou šťavou nezadrbe celú kuchyňu
- Dressing: pomaračová kôra aj s trochou šťavy, čiplavá paprika/živé chilli na kúsky, pepř, sol, olej, kvap horčice, premačkaný cesnak.
- Šecko iz vredy, začneme opekať. Na rozpálenú panvicu kvapneme trocha oleja a bácneme tam rízky. Keď budú trucovať a ostanú hentak oduté, trochu im narežeme blanky po krajoch.
- Otáčame, nenecháme zhoreť. Ideálne by bolo asi strčiť ich do trúby, aby neboli také žuvacie.
- Kým sa masso robí, do misy dáme zeleninu, granát, orechy a prepláchnutú rukolu. Šalát miešame tesne pred podávaním, aby listy medzitým od vody nezvädli.
- Porcovačka. Šalát odresingujeme na tanieri podla chuti. Tadáááá!
...alebo Varíme s Vraždou ;) Obsahuje recepty na jedlá rýchle, zdravé, mastné, nízkonákladové, nenáročné, z intrákovej platničky alebo domácej trúby. (Alergény: môže obsahovať nespisovné slová, interný humor a prvky ortodoxnej nitránčiny)
streda 19. februára 2014
Xmas BitchFood: Hovädzie masso so šalátom
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára