Prológ: Ráno si o šiestej privstaneme a ideme obehať doktorov. Medzitým necháme poslať po babku. Očná nám s radosťou rozkvapká oči, takže prd vidno. Babka s mamou nás vyzdvihnú na poliklinike a ideme na to...
- Navážime krysštálový cuker. Na jedno vajce 60g, dokopy 900g (tortu robíme z 15tich vajec).
- Oddelíme žĺtky a bielky. K bielkom nasypeme ten cuker.
- Žĺtky zaťál čakajú mimo.
- Na vodnom kúpeli šlahačom vyšlaháme tuhý sňah. Dodatočne pridáme ešte 3PL prachového cukru.
- Na papír si predkreslíme nejaký tvar. Sňah naložíme ho do zdobiaceho vrecka a napusinkujeme okraj. Prozretelne si to už teraz prerozdelíme tak, aby to vydalo na 6 plátov a čo ostane, pójde na ozdobné pusinky.
- Donútra napatleme další sniežik a rozotreme do úplnej rovinky, bez "žobráčikov". Iniciatívnejší použijú vodováhu ;)
- Hotovo. Rozhohrejeme trúbu a takto pekne zarovnané pláty tam vložíme usušiť pri nízkej teplote. Hovorím usušiť, NIE UPIECŤ! Šťastie majú tí, čo majú plynovú trúbu, najšťastnejší tí s propán-butánovou.
- Zase vodný kúpel. Do misy dáme 3PL cukru (not sure, ale asi to bol cuker), 2PL zrnkovej kávy, 1PL vanilky.
- Necháme zohriať a potom pridáme tie žĺtka. Miešame, nech sa to nezgrcne.
- Prisypeme balík kakava. Čím tmavšé, tým lepšé.
- Nakrájame tam 4 palmaríny a 1 velké maslo (ideálnejšie radšej dve).
- Nachystáme si usušené pláty.
- Opačný postup: teraz najprv napatleme stred a potom dopusinkujeme okraje. Opakujeme trikrát.
- Vrch ozdobíme kvetinkami a pusinkami.
- Tadáááááá!!!
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára