- Na pár hodín dáme čočku do teplej vody, nech zmäkne. Potom osolíme a dáme variť. Za tých x hodín máme mrťe času si nakrájať brokolicu na menšie fraktály.
- V rámci šetrenia riadov Dáme pred koncom varenia šošovice tú brokoli a listy červenej kapusty. Móžme dokoreniť fenyklom (ňé moc, je to silné). Vody je len tolko, aby zakryla šošo, zvyšok nech nacucá paru.
- Kým sa to šecko parí, nakrájame papriku, rajčiny, syr.
- Bešamel: tvaroh, biely jogurt, sol, pepř, kto chce cesnak. A mäkuššká brokolica narúbaná ešte na menšie stromeššky.
- Ideme vrstviť. Miesto lazaňových plátov použijeme tú kapustu.
- Na to trochu šošovice.
- Bešamel, bešamel múúčóó... :D
- Zelenina a syr. Opakujeme n-krát, mne to vydalo tak na 4 poschodia v dvoch dózičkách. Strčíme do chladničky, papáme studené. Mať tu trúbu, vyskúšam to aj zapiecť so syrom:P
- Tadá, priečny rez
...alebo Varíme s Vraždou ;) Obsahuje recepty na jedlá rýchle, zdravé, mastné, nízkonákladové, nenáročné, z intrákovej platničky alebo domácej trúby. (Alergény: môže obsahovať nespisovné slová, interný humor a prvky ortodoxnej nitránčiny)
streda 19. februára 2014
Veggie lasagna
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára