- Mätu a polku cibule na krájame na čo najdrobnejšé...
- ...asi takto.
- Osolíme trošku a podlejeme olejom.
- Bille kúpime polozelené pliecko za fasa cenu...
- ...a ukrojíme z neho pár rezňov pre seba a degustátora (Chrochnič).
- Masso naložíme do "marinády" a necháme pár hodín až jeden deň odstáť chlanničke.
- Z mäty si móžeme ešte ukuchtiť dressing: 2 lyžičky bieleho jogurtu alebo smotany, pepř, sol, mäta na drobno, na špičku noža kari korenie (rozhodne to nepreháňame, je to aromatické jak sviňa;)).
- Kým sa babreme s tým žltým oným, tak sa nám trúbe peče masso aj so zemákmi. Servírujeme s dressingom, prípadne pridáme gebír (Chrochnič zasponzoroval polotovarovú brusnicovú omáčku, ktorá chutí docela jak džem;))
...alebo Varíme s Vraždou ;) Obsahuje recepty na jedlá rýchle, zdravé, mastné, nízkonákladové, nenáročné, z intrákovej platničky alebo domácej trúby. (Alergény: môže obsahovať nespisovné slová, interný humor a prvky ortodoxnej nitránčiny)
streda 19. februára 2014
Masso s mätou
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára