- Narúbeme typické pizzové ingrediencie podla chuti. Do tohto šli olivy, kukuruz, šunčič, syr, rajčiny...
- Cesto: dve šálky hladkej, dece mlíka, pol prášku do pečiva, lyžica cukru, sol...
- ...jenno vajko...
- ...pretlak alebo kečup a trochu zázraku menom Sriracha.
- Vymiešame. Bude to husté.
- Prdneme tam šecko čo bolo na tanieri.
- Plus konzervu.
- Vymastíme formičky a naporcujeme cesto. Nenapučí moc, takže móžme až po okraj.
- V trúbe to nemusí byť dlho, stačí 170°C na 15 minút. Medzitým podpíšeme zmluvu na novú poistku, ale nezabudneme to tam a nenecháme zhoreť, že... Najlepšie sú teplé.
...alebo Varíme s Vraždou ;) Obsahuje recepty na jedlá rýchle, zdravé, mastné, nízkonákladové, nenáročné, z intrákovej platničky alebo domácej trúby. (Alergény: môže obsahovať nespisovné slová, interný humor a prvky ortodoxnej nitránčiny)
streda 19. februára 2014
Pizza mafinky
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára