(Pozdravujem svoju sestru, dúfam, že jej chutilo ak ochutnala;))
- Ulovíme si obed alebo ho necháme cez noc rozmraziť.
- Holými rukami alebo loveckým nožom naporcujeme na kusy (tutorial performed by Bear Grylls;)).
- Bacon nakrájame na pásiky alebo trojholníčky (lepšie sa nima potom prešpikuváva).
- Takže prešpikujeme (3-4 slaninky na jeden kus). Trochu osolíme z oboch strán.
- Menšé zemáky umyjeme, prepolíme, osolíme, dáme kmín, trošinku oleja a šup s nima do trúby.
- Marináda: dva dece oleja, pol lyžičky kari, pol rozmarínu, jeden bobkový list, pol muškátového oriešku (nastrúhame, nie vcelku;)), pepř.
- Namažeme tým jednotlivé kúsky.
- A do frasa, zabudli sme pridať cesnak... Takže tri strúčiky nakrájame na plátky.
- Jednu strednú cibulu nakrájame na kocečky.
- Cesnak a cibulu dáme navrch na masso.
- Popráškujeme trochou mletej papriky.
- Medzitým sa nám asi hádam aj upiekli krumple, takže ich vybereme z trúby.
- Pekáč s králikom podlejeme troškou vody, prikryjeme alobalom a dáme tak na hoďku piecť. Občas skontrolujeme, otočíme, pooblievame výpekom...
- Z čínskej kapusty, póru, octu, soli spravíme šalátik.
- Štvrťhodinku pred finišom odoberieme alobal a pečeme do chrumkava.
- Porcujeme.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára