- Po ceste zo školy kúpime steak. Alebo ako alternatíva si ho pôjdeme zamordovať sami (pri istom psychickom rozpoložení by to nemal byť žiadny problém).
- Okoreníme pepřom, tymiánom a muškátovým orechom. Netreba to preháňať. Rozhodne NESOLÍME!
- Na trošičke oleja (alebo na grile, polla toho, čo je na intráku zrovna poruke) opečieme z každej strany. Čas záleží od toho, ako dobre ho steme mať prepečený a od toho, aký hrubý ten kus massa máme. Ja som zvolila 6min z každej trany pre "well done".
- Po piatich minútach z jednej strany.
- A keďže som lemra lemravá a nestelo sa mi variť krumple či ryžu, môžeme to podávať aj s pečivom. A samozrejme, červeným vínčiskom.
- A predsa len sa z toho vykľulo "medium". Trochu žuvacie, jemne krvavé, ale chutné. V tomto kroku môžeme soliť, koľko sa nám zachce.
Smrť hovedám!!!!
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára