streda 19. februára 2014

Adin chlebä

  1. Vykonáme nákup. Potraviny označíme centrofixkou, aby nám ich nejakí žraloci omylom nezožrali
  2. Syr a šunčič nakrájame na hrubšie plátky.
  3. Malé maslo vymiešame so solou, pepřom a bylinami podla vlastného uváženia.
  4. Peceň nakrájame na šachovnicu.
  5. Pomocou nožíčkov vymažeme vypracovaným zmäknutým maslom.
  6. Pozdĺžne medzery vyplníme syrom a šunkou. Diery si otvárame párom príborových nožov.
  7. Chlebä obalíme alobalom a vložíme do vyhriatej rúry (170°C) a necháme ho tam tak 20 minút.
  8. Pred dopečením alobal dáme preč a necháme v trúbe dojsť ešte tak 10 minút.
  9. Neporcujeme, každému dáme po vidličke a necháme ich to sprasiť na posedenie. Hodí sa k tomu pivo, nealko je neprípustné.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára