streda 19. februára 2014

Stredomorské cestoviny

  1. Tesku (alebo aj inde) kúpime potrebné suroviny: cestoviny, rajčiny, cibulku (alebop pór), párky, pochúťkovú smotanu, grécky šalát (v tomto prípade aj s krabími tyčinkami), olivy, cesnak, koreniny
  2. Šecko nakrájame na menšie kúsky
  3. Najprv nasucho bez oleja osmahneme cibulu s párkami
  4. Postupne pridáme rajčiny, olivy a šalát aj s tými krabími zázrakmi.
  5. Medzitým uvaríme veľa cestovín v malom hrnci. Len pre tú srandu:P A keďže toho máme veľa, premiešame to rovnomerne hrnci aj na panvici. A nezabudneme posypať syrom (mozarella).
  6. Naložíme, okoreníme (sol, pepř, trošičku kari, oregano) a nakydáme trochu dresingu (smotana, cesnak, sol, pepř). Polla možnosti to jeme teplé, tj. čo najrýchlejšie a nie pri otvorenom okne:)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára