streda 19. februára 2014

Pizza mafinky

  1. Narúbeme typické pizzové ingrediencie podla chuti. Do tohto šli olivy, kukuruz, šunčič, syr, rajčiny...
  2. Cesto: dve šálky hladkej, dece mlíka, pol prášku do pečiva, lyžica cukru, sol...
  3. ...jenno vajko...
  4. ...pretlak alebo kečup a trochu zázraku menom Sriracha.
  5. Vymiešame. Bude to husté.
  6. Prdneme tam šecko čo bolo na tanieri.
  7. Plus konzervu.
  8. Vymastíme formičky a naporcujeme cesto. Nenapučí moc, takže móžme až po okraj.
  9. V trúbe to nemusí byť dlho, stačí 170°C na 15 minút. Medzitým podpíšeme zmluvu na novú poistku, ale nezabudneme to tam a nenecháme zhoreť, že... Najlepšie sú teplé.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára