streda 19. februára 2014

Frau Dreworubatsch

(tento názov neni z mojej hlavy a podobnosť s jedlom je čisto iracionálna)
  1. Vydlabeme kápie a zeleniny (feferóny, rajčiny, olivy, kukurica) a syr nakrájame na drobno. Okoreníme (čierne a biele korenie, oregano, bazalka).
  2. Cibulu a šunku osmahneme na oleji.
  3. Primiešame do zmesi.
  4. Zamiešame a začneme tým plniť papriky. Nachystáme si azbestovú výstroj.
  5. Naplnené kápie ešte hodíme na panvicu s olejom. Otáčame a dávame pozor, aby nám všetko nevypadlo von. V tomto momente máme dve možnosti: buď máme skafander alebo smolu...
  6. Podávame s nejakým uhlohydrátom. Také cestoviny nemusíme vôbec mastiť, paprika je klzká až až

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára